Kerstmarkt Berlijn 2019

Kerstmarkt Berlijn

Uiteraard zijn er in Berlijn, de hoofdstad van Duitsland, ook diverse kerstmarkten te vinden! Op verschillende locaties in de stad zijn er diverse festiviteiten. Er zijn misschien wel meer dan honderd kerstmarkten te vinden, dus het is handig om vooraf te bepalen welke kerstmarkt je wilt bezoeken. Zo zijn er grote kerstmarkten in het centrum van Berlijn, maar ook diverse kleine kerstmarkten in de wijken buiten het centrum, in warenhuizen, kerken etc.

Een van de populairste kerstmarkten is de Weihnachtszauber op de Gendarmenmarkt in Berlijn. Deze kerstmarkt ligt tussen drie bekende bezienswaardigheden, namelijk het Konzerthaus, de Deutsche Dom en de Franzozische Friedrichstadtkirche. En bij het Sony Center op de Potsdamer Platz is een echte ijssleebaan te vinden, en kinderen kunnen zich goed vermaken op de kerstmarkt op de Alexander Platz. Deze kerstmarkt lijkt met zijn zweefmolens, hoog reuzenrad, suikerspinnen etc. nog het meest op een kermis. Geniet van de lokale lekkernijen zoals de bekende currywurst en bratwurst, ga op zoek naar leuke handgemaakte voorwerpen en geniet van de sfeer in de stad.

Wanneer: Van maandag 25 november t/m zondag 05 januari 2020 (ivm de vele kerstmarkten kan dit per kerstmarkt afwijken)
Waar: Diverse locaties in Berlijn

Leuke activiteiten tijdens kerst in Berlijn

Get Your Guide

Vervoer naar de kerstmarkt in Berlijn

Geen zin om zelf te rijden en veel geld kwijt te zijn aan het parkeren? Pak dan een Flixbus! Voordelig en snel naar Berlijn.

FlixBus