Kerstmarkt Brugge 2018

Kerstmarkt Brugge 2018

Kerstmarkt Brugge 2018

Dit jaar heeft de kerstmarkt in Brugge een nieuw concept. De kerstmarkt, daar ook wel wintermarkt genoemd, vindt plaats op de Markt en het Simon Stevinplein. Je kan daar natuurlijk terecht voor lekkere gluhwein, braadworsten of een leuk kerstcadeau. Op de Markt is een ijsbaan, waar je heerlijk kan schaatsen.

Wanneer: Vrijdag 23 november 2018 t/m dinsdag 01 januari 2019
Waar: De Markt en het Simon Stevinplein, Brugge
Website: www.brugge.be/markten

Ook leuk om te bezoeken: het Ice Magic ijssculpturenfestival op het Stationsplein in Brugge. Hier hebben ze met onder andere 3000 ijsblokken en 100 projectoren een mooie belevenis gemaakt. Leuk om te combineren met een bezoek aan de kerstmarkt. Zie www.ijs.be voor meer informatie!

Kerstmarkt Antwerpen 2018

Kerstmarkt Antwerpen 2018

Kerstmarkt Antwerpen 2018 De kerstmarkt in Antwerpen bevindt zich op diverse locaties, zoals het Steenplein, de Suikerrui, Grote Markt, Handschoenmarkt en op […]